• 👨‍🍳 אופן ההכנה:
  • חממו סיר רחב על אש בינונית ושפכו פנימה את שמן הזית.
  • לפני שהשמן מתחמם לגמרי, סדרו את הכנפיים בשכבה אחת בסיר.
  • תבלו במלח ופלפל, וצרבו בלי להזיז כ־7–8 דקות.
  • הוסיפו את הפפריקה, נערו את הסיר היטב עד שהכנפיים מקבלות גוון אדמדם מגרה.
  • הוסיפו את תפוחי האדמה, דאגו שגם הם יקבלו מגע עם תחתית הסיר.
  • המשיכו לטגן עוד כמה דקות עד שהתפודים מתחילים להשחים.
  • הוסיפו את השום והסויה וערבבו בעדינות.
  • שפכו פנימה את הדבש והבירה, נערו את הסיר, כסו ובשלו 20 דקות.
  • כשהרוטב מצטמצם, גרדו בעדינות את כל הטעמים שנדבקו לתחתית.
  • העבירו את הסיר לתנור שחומם מראש ל־200 מעלות (טורבו), ואפו עד שהכול משחים ומקבל זיגוג קרמלי מבריק.