טיפים לבישול מושלם
גלו טיפים וטריקים מקצועיים לבישול טעים ובריא לכל המשפחה
טיגון ארומטי לאורז
לפני שאתם מוסיפים את המים הרותחים, טגנו את האורז לא רק בשמן, אלא הוסיפו גם ארומטיים.
איך עושים את זה? אחרי שהשמן בסיר חם, ולפני הוספת האורז, זרקו פנימה שן שום כתושה, בצל קצוץ דק, או אפילו תבלינים שלמים כמו מקל קינמון, כמה תרמילי הל או כוכב אניס. טגנו אותם כחצי דקה עד שעולה ריח, ואז הוסיפו את האורז והמשיכו לפי המתכון.
הטיגון הקצר משחרר את השמנים האתריים והטעמים מהתבלינים ומצפה את גרגרי האורז, מה שמעניק טעם עמוק וארומטי לכל המנה.
אורז
רוצים לשדרג את טעם האורז ולהפוך אותו למעניין יותר? החליפו את המים בציר ירקות, עוף או בקר. זה יוסיף עומק וטעם עשיר למנה, ויהפוך תוספת פשוטה למשהו מיוחד באמת. אין צורך לשנות שום דבר אחר במתכון - פשוט החליפו את הנוזל ביחס של 1:1.