פירה תפוחי אדמה קרמי
המתכון הוא לפירה תפוחי אדמה קרמי עם חמאה ושום: מבשלים תפוחי אדמה ושום עד ריכוך, מועכים, מוסיפים חמאה, שמנת או חלב, ומתקנים תיבול במלח ופלפל – מתקבל פירה חלק, עשיר וקרמי....
פוסטים בקטגוריה "סלטים ותוספות"
המתכון הוא לפירה תפוחי אדמה קרמי עם חמאה ושום: מבשלים תפוחי אדמה ושום עד ריכוך, מועכים, מוסיפים חמאה, שמנת או חלב, ומתקנים תיבול במלח ופלפל – מתקבל פירה חלק, עשיר וקרמי....
המתכון הוא לתפוחי אדמה בתנור עם עשבי תיבול ושום: חותכים תפוחי אדמה, מתבלים בשמן זית, שום, רוזמרין, מלח ופלפל, ואופים בתנור חם עד שהם זהובים וקריספיים. ניתן להוסיף פרמזן או עשבי תיבול טריים להגשה....
אורז לבן הוא תוספת קלאסית שכמעט כל אחד אוהב, והוא מתאים ליד כל מנה עיקרית. הסוד לאורז מושלם, כזה שגרגיריו נפרדים והוא רך וטעים, טמון בכמה שלבים פשוטים ובדיוק בכמויות. המתכון הזה, המכונה גם "שיטת הכוסות", הוא הדרך הבטוחה להצלחה....
10/08/2025
10/08/2025
19/07/2025